La Locanda Clandestina -ravintola


Italia tunnetaan monipuolisesta ravintolatarjonnastaan ja intohimoisesta suhtautumisesta ruokaan. Olemmekin iloisia saadessamme omistaa yhden postauksen torinolaiselle ruokapaikalle, joka on paljon enemmän kuin "pelkkä" ravintola. L'isola di Arielin (https://redumbrellaproject.blogspot.com/2019/03/lisola-di-ariel.html) nerokkaisiin innovaatioihin kuuluu La Locanda Clandestina, jossa ideana on yhdistää ruuan tarjoamiseen maahanmuuttajien työllistymisen edistäminen sekä yhteistyö paikallisten maanviljelijöiden ja viinitilallisten kanssa. Nyt jo kolmesta ravintolasta koostuvan La Locanda Clandestinan "ethnic fusion kitchen" -tyyli on kasvattanut suosiotaan Torinossa vuodesta 2013. Kaikilla ravintoloilla on oma profiilinsa, esimerkiksi yksi kohteista on enemmän brunssi- ja lounaspaikka ja yksi suosittu illallisravintola. Kaikissa näissä asiakkailla on mahdollisuus valita joko monipuolinen buffet tai kausittain vaihtuva menu.

(Kuva: La Locanda Clandestina)

Ravintoloiden käyttämät puhtaat ja luonnonmukaiset raaka-aineet hankitaan sesongin mukaan suoraan paikallisilta viljelijoiltä. Tarjolla on myös La Locanda Clandestinan omaa viiniä, joka on tuotettu yhdessä lähialueen viinitilan kanssa. Ravintolan kaunis ja värikäs sisustus on toteutettu luovasti ekologisista materiaaleista kierrätysideoita hyödyntäen. Tämän lisäksi ravintola tarjoaa työllistymismahdollisuuden turvapaikanhakijoille ja muille maahanmuuttajille sekä keittiön että ruokasalin puolella.



Pääsimme nauttimaan kahden kauniisti sisustetun ravintolan herkullisesta tarjonnasta visiittimme aikana ja haluamme lämpimästi suositella paikkaa kaikille Torinossa vieraileville!

http://www.lalocandaclandestina.it/
https://www.facebook.com/locandaclandestina/


In English: 

Italy is known for its diverse selection of restaurants and its passion for food. We are glad to dedicate one blog post to a local restaurant in Turin, which is much more than "just" a restaurant. La Locanda Clandestina is one of L'isola di Ariel's (https://redumbrellaproject.blogspot.com/2019/03/lisola-di-ariel.html) genious innovations. The idea is to combine restaurant operations with the purpose of advancing immigrats' employment, and co-operating with local farmers and vineyards. The so called ethnic fusion kitchen style of La Locanda Clandestina has been gaining popularity in Turin since 2013. Now the food of La Locanda Clandestina can be enjoyed in three restaurants, all of which have their own characteristics. For example one of the restaurants is more of a place to enjoy lunch or brunch, while another is a popular dinner restaurant. In all of the restaurants the customers can choose between a diverse buffet or a seasonal menu.

The clean and natural ingredients the restaurants use are acquired according to the season from local farmers. They also serve La Locanda Clandestina's own wine, which has been produced together with a local vineyard. The restaurant's beautiful and colorful interior decorations express a creative use of ecological materials, and reusing and repurposing old items. In addition to this, the restaurant offers employment opportunities for asylum seekers and other immigrants both in the kitchen as well as on the restaurant floor. 

During our visit we got to enjoy the delicious delicacies of two beautifully decorated restaurants. We would warmly recommend the restaurants to everyone visiting Turin.

Comments